Remodelare corporala


Cavitatia - liposuctia virtuala - reprezinta o alternativa nechirurgicala, nonvinvaziva si nedureroasa de remodelare corporala a liposuctiei traditionale, de eliminare a grasimilor localizate. Concret, cavitatia determina dilatari si comprimari extrem de rapide ale celulelor grase si datorita acestor tensiuni mari se rupe membrana celulei, iar continutul ei (grasime, reziduri, colesterol, acizi grasi, toxine) este preluat de limfa si drenat prin sistemul limfatic. Prin urmare, celulele grase sunt distruse definitiv. Detalii si pe http://www.romedic.ro/liposuctie-virtuala-cavitatie-0P14457
Radiofrecventa este printre cele mai revolutionare tehnologii in terapiile beauty. Undele de radiofrecventa conduc o temperatura ridicata in profunzimea tesuturilor, pentru a trata in interior problema.  Ideala pentru persoanele cu piele flasca: femei care au nascut recent, piele flasca in zona coatelor si genunchilor.  Indicata in remodelare corporala, intrucat reduce cu succes celulita. Recomandata pentru intinerirea tenului si atenuarea efectelor imbatranirii: aspect mat, piele flasca.
Ultrasunetele au ca efect drenajul limfatic, atenuarea nodulilor anticelulitic, relaxarea musculară, scăderea în centrimetri, exfolierea, imbunătăţirea circulaţiei sângelui, indepărtarea ridurilor fine, defecte pigmentare, penetrarea profundă a principalilor activi cum ar fi creme şi loţiuni de remodelare, cu efect anticelulitic, de fermitate şi a hidratarii în profunzime, atenuarea vergeturilor, lifting facial, anticearcan, depigmentare prin eliminarea acumulărilor de melanină, micşorează timpul de vindecare în cazul fracturilor de oase.
Electrostimularea este o procedura sigura si simpla si foarte eficienta de remodelare corporala, ce consta in aplicarea de electrozi pe piele, sustinuti de benzi elastice. Aparatul de electrostimulare genereaza impulsuri electrice si creeaza o cerere uriasa de energie in muschi. Pentru a satisface aceasta cerere, muschii utilizeaza grasimile din imprejurimi ca si sursa de energie, arzandu-le in acelasi fel in care se ard in timpul unor exercitii fizice obisnuite.
Drenajul limfatic. Sistemul limfatic are o mare importanta in buna functionare a organismului nostru, deoarece curata organismul de toxine si deseuri metabolice. In schimb, o circulatie limfatica si sanguina deficitara duce la cresterea acumularii de lichide in stratul superficial al grasimii situate sub tegument si la acumularea de toxine in interiorul celulelor grase. Din arderea diverselor alimente consumate rezulta si toxine si radicali liberi, care se acumuleaza in cantitate mare in adipocite (celule grase). Daca circulatia limfatica nu este corespunzatoare se produce incarcarea cu lichide a acestor celule si umflarea lor. Sa nu mai vorbim de faptul ca putem cadea prada infectiilor de tot felul daca sistemul nostru limfatic nu functioneaza corespunzator. Iata de ce efectuarea periodica a unor sedinte de drenaj limfatic este vitala pentru sanatatea noastra. http://www.roportal.ro/articole/drenajul-limfatic-5987.htm