Criolipoliza si lipolaserul sunt oferite, in premiera in judetul Hunedoara, de salonul Unique Care Spa Deva. Viziteaza sectiunea "Pachete promotionale" si prinde oferta speciala de lansare. 

CRIOLIPOLIZA

Combina racirea controlata a celulelor grase cu vacuumul. Este cea mai populara metoda de slabire la ora actuala in toata lumea. Criolipoliza se poate folosi cu succes pe burta, coapse, solduri, brate, genunchi, unde tesutul adipos are cel putin 2,5 cm.

REZULTATE: dupa o sedinta se pierde 25-30% din tesutul adipos pe zona unde se aplica dispozitivele. Rezultatele NU SUNT IMEDIATE, ele incep sa apara abia peste 2 saptamani, iar cele mai bune rezultate se vad dupa 6 saptamani. Dupa aceasta perioada, se poate face o noua sedinta pe zona respectiva. 

CE SIMTIM IN TIMPUL SEDINTEI: o presiune usoara datorita vacuumului care trage tesutul adipos in dispozitiv, o senzatie de rece, de amorteala. Dupa sedinta, zona tratata va ramana rosie, se poate invineti daca suferiti de fragilitate capilara, este posibil chiar sa simtiti o amorteala, o usoara lipsa senzoriala si roseata care poate dura cateva zile.

BENEFICII: nu incarca ficatul de grasimi, intrucat celulele moarte se elimina treptat, lent, prin propriul metabolism.

Sedinta dureaza 30 de minute pe o zona. Dupa sedinta nu se fac bai si dusuri fierbinti, sauna, impachetari calde, solar, nu se folosesc creme termice. Nu necesita repaos, analize, anestezie. Puteti relua activitatile obisnuite imediat dupa sedinta.


LIPOLASERUL


Laserul este un tratament neinvaziv de ultima generatie, cu rezultate spectaculoase. Se aplica pe zonele cu probleme si reduce, fara durere, tesutul adipos. Laserul este format din diode care emit unde de lumina (650nm) si distrug celulele de grasime, rupand membranele existente intre ele. 

Deseurile se vor elimina din corp prin metabolism. Padurile cu diode se pozitioneaza direct pe piele, pe zonele cu probleme, iar rezultatele se vad imediat. Clientii pot simti o usoara senzatie de caldura in timpul tratamentului, dar nu este deloc dureros. Tratamentul se poate face de 2-3 ori pe saptamana. Procedura este non-invaziva, nedureroasa, nu presupune repaos, recuperare.

BENEFICII: arde grasimi, remodeleaza, tonifiaza tesuturile, combate celulita, creste elasticitatea pielii, combate vergeturile.